Az intézmény 17 perc múlva bezár. |

Megbízható
25,000+ Páciens által
Figyelem
minden betegünk számára
#1 számú
Szakrendelő a térségben

Oltópont információk

Az eddigi oltási akciók sikerére és az omikron vírusvariáns magyarországi megjelenésére tekintettel, januárban több oltási akció is lesz a kórházi oltópontok mellett a járási székhelyek szakrendelőiben, így a Sarkadi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központban is, amikor előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval lehet majd kérni az oltást. A terv szerint januárban minden csütörtök és péntek délután, és szombaton lesz oltási akció a kórházi oltópontok mellett a sarkadi szakrendelőben. A fentebb felvázolt, szakrendelői oltási akció menetrendje a következő:

A januári oltási akció keretében akár az első, akár az elmaradt második, akár a harmadik megerősítő oltás is kérhető, előzetes regisztráció nélkül!

Az oltás felvételéhez kötelező magával hoznia személyes okmányait (személyi igazolvány, TAJ kártya), illetve az előző oltásokat igazoló nyomtatványt!

Intézményünkben kizárólag 12 év feletti lakosok oltására van lehetőség!

OLTÓPONT MEGKÖZELÍTÉS:

Cím: 5720 Sarkad, Béke sétány 6.
Helyszín: Földszint, Labor
Regisztráció: Előzetes regisztráció NEM szükséges (A helyszínen történik)

Kérjük, minden esetben viseljen maszkot, amennyiben intézményünkbe érkezik!
Oltásra érkezők esetében kísérő csak abban az esetben engedélyezett, amennyiben az oltásra érkező páciens önellátásra nem képes! Megértésüket köszönjük!

Letölthető dokumentumok:

Skip to content