Intézményünk jelenleg ZÁRVA van!

Megbízható
25,000+ Páciens által
Figyelem
minden betegünk számára
#1 számú
Szakrendelő a térségben

Betegtájékoztató

A SARKADI KISTÉRSÉGI EGÉSZSÉGÜGYI FEJLESZTŐ NONPROFIT KFT.

H Á Z I R E N D

 
Érvényes: 2021. november 10.-től
Készítette: Lovász Viktor

 

A  Sarkadi  Kistérségi  Járóbeteg  Szakellátó  Központ  létrejöttének  célja,  hogy  a  XXI. század  elvárásainak  megfelelően  korszerű  berendezésekkel,  igényes  környezetben,  magas szakmai színvonalon segítse elő a betegek mielőbbi gyógyulását.
Ehhez  nélkülözhetetlen  az  Ön  és  hozzátartozóinak  együttműködése,  bizalma,  megértő támogatása. Közös célunk eléréséhez kívánunk hozzájárulni ezen házirend elkészítésével.
Kérjük  ismerkedjen  meg  a  benne  foglaltakkal,  ismerje  meg  kialakult  szokásainkat  és időbeosztásunkat, melyek az Ön és betegtársai zavartalan ellátását.
 

Általános informálás:

A  tiszta  és  kellemes  környezet  segíti  a  gyógyulást,  ezért  kérjük,  hogy  vigyázzon  a  rendelő helységek, mellékhelyiségek rendjére, tisztaságára.

Ruházatát el tudja helyezni, de megőrzésért vállalni nem tudunk.

Szakrendeléseinken   joga   van   a   teljes körű   betegtájékoztatásra,   amely   személyre   szóló.   A betegeknek joga van dönteni a velük kapcsolatos gyógymód, műtét, javasolt vizsgálatok elvégzésében, illetve   visszautasításában.   A   törtvény   szerint   előírt   betegjogok   az   szakrendelőben   bármikor hozzáférhetők és elolvashatók.
Az  ellátással  kapcsolatos  esetleges  panaszaikat  kérjük,  jelezzék  a  vezető  szakasszisztensnek. Betegjogi   képviselő   intézményünkben   biztosított,   elérhetőségéről   tájékoztatást   kap   a   vezető szakasszisztenstől vagy az ügyvezetői titkárságon.
A betegek biztonságos adatkezelését az Adatvédelmi Szabályzat rögzíti.

Reméljük,   hogy   a   házirend   megismerése   segít   Önnek   a   beilleszkedésben   és   mielőbbi felépülésében. Kérjük, hogy betartásával segítse munkánkat és ezáltal a saját gyógyulását is.

Megközelítés:

Intézményünk földrajzi elhelyezkedése miatt gyalog, kerékpárral, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Amennyiben az egészségi állapota nem teszi lehetővé az utazást, úgy igényelhet betegszállítót (külső partner) akik háztól-házig viszik Önt.
Intézményünk területén számos parkoló található, ahol gépjárművét, kerékpárját leparkolhatja. A kerékpárok, gépjárművek megőrzéséért felelősséget nem vállalunk!

Eseti rendelkezések:

Intézményünk a központi utasításokon túl, egyedi rendelkezéseket is hozhat. Ezekről a be-, illetve kijárati ajtókon naprakészen tájékozódhat. Kérjük ezen rendelkezések betartását, hogy segíthessük mihamarabbi gyógyulását.

Előjegyzés, érkezés időpontra, szakrendelés:

Intézményünk számos különböző szakrendelésre biztosít előjegyzést a betegeknek. Önnek joga van személyesen, telefonon, vagy a weboldalunkon keresztül időpontot kérni bármelyik szakrendelésünkre. Joga van kérni az előjegyzés módosítását, törlését, áthelyezését. A rugalmas betegellátáshoz kérjük, időben érkezzen meg a szakrendelésünkre. A betegek behívása nem érkezési, hanem előjegyzési sorrendben történik. Amennyiben Ön nem a kapott időpontban érkezik, intézményünknek joga van megtagadni az azonnali vizsgálatot – amennyiben ez nem jár közvetlen életveszéllyel.

Szakrendeléseinken mind az orvos(ok), mind az asszisztens(ek) azon dolgoznak, hogy Önnek, mint páciensnek a lehető leggyorsabban, a leghatékonyabb betegellátást biztosítsák. Kérjük a tisztelettudó és türelmes magatartás alkalmazását minden szakrendelésünkön!
 

Megértő támogatásukat köszönjük:
A Szakrendelő vezetősége és dolgozói

 

Megszakítás